Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bouchard'dan bir erken veda daha

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/03/2016 - 10:42 GMT+2

Çift kadınların güçlü isimlerinden Lucie Hradecka, kariyerindeki 3. tekler galibiyetini Eugenie Bouchard karşısında alarak Miami Open'da ikinci tura yükseldi.

Eugenie Bouchard / WTA Miami

Görsel kaynağı: Reuters

Eski dünya 5 numarası ve 2014 Wimbledon finalisti Eugene Bouchard'ın önlemez düşüşü devam ediyor. Çek raket Lucie Hradecka karşısında 6-4, 3-6 ve 6-2'lik setlerle turnuvaya veda eden 22 yaşındaki Bouchard, Indian Wells'te 3. turda elendikten sonra Miami Açık'a da ilk turda veda etti.
Dünya 85 numarsı olan Hradecka, maç boyunca 29 winner puanı kazanarak parıldayıcı bir performansa imza atarken, Kanadalı rakibi karşısında 4. maçında 3. zaferini almayı başardı.
İlk seti üstün bir oyuna alan 30 yaşındaki tenisçi, ikinci sette Bouchard'ın momentumu yakalamasına engel olamadı. 2016 yılına WTA'de iki final (Hobart, Kuala Lumpur) oynayarak başlayan ve toparlanma sürecine girdiğine dair umut veren Bouchard, ikinci sette rakibinin servislerini üst üste kırdı ve 6-3 ile maçta skoru eşitledi.
Son sette ise iki tenisçi de servislerine tutundu. Hradecka 5. oyunda servisinde hata yapmadı ve durumu 3-2'ye getirdi. Son sette ilk pes eden isim Bouchard oldu. 6. oyunda servisini kırdıran Kanadalı tenisçi, oyun konsanstrasyonunu yine kaybetti ve seti 6-2 kaybetti.
1 saat 54 dakikalık süren mücadelenin ardından korttan zaferle ayrılan Hradecka, ikinci turda dünya 9 numarası ve son Amerika Açık finalisti Roberta Vinci ile karşılaşacak.
Miami Açık ilk turunda alınan diğer sonuçları görmek için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam