Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

roberta vinci eurosport

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/10/2012 - 16:38 GMT+3

Dün çekilen çiftler kurasının ardından çiftlerde dünya 1 numarası Roberta Vinci ile konuştuk.

Sara Errani (L) and Roberta Vinci of Italy pose with their trophy after defeating Andrea Hlavackova and Lucie Hradecka of the Czech Republic in their women's doubles finals match at the U.S. Open tennis tournament in New York (Reuters)

Görsel kaynağı: Eurosport

Atmosferin harika olduğunu belirten Vinci, “Kort çok iyi, salon çok iyi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.
Angelique Kerber ile Victoria Azarenka arasındaki müthiş maçı izlediğini söyleyen İtalyan raket, ”Atmosfer inanılmazdı. Ayrıca Radwanska ile Sharapova arasındaki mücadeleye de göz atma fırsatım oldu. Çok eğlenceliydi” ifadelerini kullandı.
“Kort biraz yavaş, bu bizim için bir avantaj” diyen çiftlerde dünya 1 numarası, “Çok hızlı kortlarda oynamayı sevmiyoruz, yavaş kortlarda bazı şeyleri değiştirmek için biraz daha zamanınız oluyor” şeklinde konuştu.
Vinci ve Errani ikilisi ilk tur maçında Maria Kirilenko/Nadia Petrova çifti ile karşılaşacak. Vinci kurayı değerlendirdi: “Kuramız zor. Roland Garros finalinde onları yenmeyi başarmıştık. Bu farklı bir maç ama hazırız.”
Partneri Errani’nin hem teklerde hem de çiftlerde oynamasının kendilerini etkilemeyeceğini söyleyen İtalyan tenisçi, “O çok güçlüdür” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam