Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Stosur turnuvayı yorumladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/10/2011 - 12:32 GMT+3

WTA Sezon Turnuvası’nda mücadele verecek sekiz raketten biri olan Avustralyalı Samantha Stosur, müsabakaların yapılacağı kortun kapalı olmasının büyük avantaj olduğunu söyledi.

2011 US Open Sam Stosur

Görsel kaynağı: Reuters

NTV Spor’a konuşan 27 yaşındaki raket, ilk olarak Amerika Açık’ı değerlendirdi. Şampiyon olduğu turnuvayı kariyerinin en iyi performansı olarak nitelendiren Stosur, “ABD taraftarının önünde oynamak çok heyecanlıydı. Orada çok keyifli birkaç hafta geçirdi. Deplasman gibi bir ortamda korta çıkıp, sakin kalmayı başardım. İlk sayıdan son sayıya kadar iyi oynadığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Bir Grand Slam seçmesi gerekirse bunun kendi ülkesindeki Avustralya Açık olacağını söyleyen dünya 6 numarası, kendi seyircisinin önünde bu turnuvayı kazanmasının muazzam bir şey olacağını belirtti.
İstanbul’daki Sezon Sonu Turnuvası’nı da değerlendiren Avustralyalı raket, turnuvanın zor geçeceğinin altını çizerek, “Buraya gelen herkes çok iyi bir yıl geçirdi. İlk turu geçtikten sonra yarı finale kalanlar arasında her şey mümkün. Kortun kapalı olması büyük avantaj. Çok eğlenceli bir hafta olacak” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam