Eurosport
serena williams basin toplantisi
Tarafından
Yayınlandı 28/10/2012 - 19:25 GMT+2
İstanbul’da düzenlenen Sezon Sonu Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Serena Williams, bu kupayı çok istediğini belirtti.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Yılı iyi bitirmek istediğini belirten Serena, “Bu kupayı kazanmayı çok istiyordum. Çok çok istiyordum. Sezonu bu zaferle bitirmem çok önemliydi. Bu yıl Wimbeldon ve US Open’ı kazandım, Olimpiyat’ı kazandım. Bir seri yakaladım. O yüzden bu şampiyonayı da kazanmak istiyordum” dedi.
Kort içindeyken hâlâ gelişirebileceği yönleri olduğunu fark ettiğini söyleyen 15 kez Grand Slam şampiyonu, “Eğer iyi oynuyorsam ve her şeyi doğru yapıyorsam beni yenmek zordur bunu hep demişimdir” ifadelerini kullandı.
“Fransa Açık’tan bu yana harika bir seri oldu. Patrick ile çalışmaktan olayı mutluyum. Kaybetmekten nefret ederim. Wimbledon’daki ilk iki maçımda çok gergindim. Kız kardeşimle konuştum ve çok yardımı oldu” diyen dünya üç numarası, “Sharapova bugün çok iyi oynadı. Kendini çok geliştirdi. Onun kalibresindeki bir oyuncu için hala gelişebilmesi harika. Maria ile oynarken her an odaklanmak zorundasınız” şeklinde konuştu.
Korta çıktığında çok farklı duygular içinde olduğunu belirten ABD’li tenisçi, “Seyirciye bakıyorsunuz, tribünler tamamen dolu, pankartları görüyorsunuz. Harika. İş maça gelince ‘tamam şimdi oynama zamanı’ diyorsunuz” ifadelerini kullandı.
Bir gün daha buradaSezonun başındaki ilk iki Grand Slam’de biraz daha iyi olsaydı yılı zirvede bitirebileceğini söyleyen Serena, İstanbul’daki turnuvadan aklında kalacak en büyük şeyin seyirciler olacağını söyledi. Şehir hakkında da çok güzel şeyler duyduğunu anlatan Williams, “Yarın da buradayım ve tarihi yerleri gezeceğim” dedi.
Fransız koçu Patrick Mouratoglou ile Fransızca’sını da geliştirdiğini belirten Serena, tatil döneminin bir kısmını Paris’te bir kısmını da Mauritius'ta geçirecek.
Benzer Konular
Reklam
Reklam