Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Coates: "Delhi hataydı"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/09/2010 - 18:08 GMT+3

Avustralya Olimpiyat Komitesi Başkanı John Coates'tan İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları'nın başlamasına on gün kala acı ama gerçek bir açıklama: "Geç anlaşıldı, ama Oyunlar Delhi'ye verilmemeliydi".

Labourers work inside the Major Dhyan Chand National Stadium, one of the venues for the Commonwealth Games 2010, in New Delhi, September 15, 2010

Görsel kaynağı: Reuters

İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları öncesi kafileler Delhi'ye ulaşmaya başladı bile, fakat organizasyon konusundaki endişeleri en sert biçimde dile getiren açıklama Avustralya Olimpiyat Komitesi Başkanı John Coates'tan geldi. “Geç anlaşıldı, ama Oyunlar Delhi’ye verilmemeliydi,” diyen Coates organizasyon komitesine veryansın etti ve Hindistan'daki organizatörlerin, inşaatların gidişatını yeterli şekilde gözlemleyemediklerini ve bu yüzden stadyumların bitiş tarihinin geciktiğini ifade etti.
“Bence olay kültürel bir mesele değil. Eğer Oyunları düzenlemeyi kabul ediyorsanız, atletlerin sağlığı ve hijyeni için temel bazı şeyler sağlamanız gerekiyor,” şeklinde bir Avustralya radyosuna konuşan John Coates, yine de yetkililerin sporcu köyünü gezdiklerini ve kafilenin konaklama koşullarından 'memnun' olduklarını belirtti. Avustralya kafilesinin pazartesi günü sporcu köyüne taşınması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam