Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İskoçya da Delhi yolcusu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/09/2010 - 18:34 GMT+3

İngiltere'nin ardından İskoçya da Hindistan'daki İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları'na gideceğini açıkladı. İskoçya takımının Cumartesi günü Delhi'de olacağı belirtildi.

Workers clean a billboard outside the Commonwealth Games athletes village in New Delhi

Görsel kaynağı: Reuters

Organizasyonu'nda sorunlar yaşanan Hindistan'ın Delhi Kenti'nde 3-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları'na katılıp katılmayacağı konusundaki kararını İskoçya da açıkladı. İngiltere'nin oyunlara katılacağını bildirmesinin ardından İskoçya da cumartesi günü Delhi'ye gideceğini bildirdi.
Delhi'ye gelişmeleri takip etmek üzere giden İskoç temsilciler, sporcuların kalacağı yerlerin hijyenik olmaması ve güvenlikte yaşanabilecek sıkıntıları neden göstermiş ve İskoçya'nın oyunlara gidişi ertelenmişti. Hindistan'daki organizatörlerin koşulları geliştireceği konusunda garanti vermeleri de İskoçya'nın kararını değiştirmemişti.
Hindistan'daki oyunlara katılma kararlarını dün yaptıkları görüşmelerde karara bağladıklarını belirten İskoçya İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları Başkanı Michael Cavanagh yaptığı açıklamada fikirlerinin değiştiğini ifade etti. Cavanagh, Hindistan'da bulunan İskoçya İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları Takımlar Sorumlusu Jon Doig'den gelen haberlerin kendilerini rahatlattığını belirtirken, "Gidebileceğimiz için çok mutluyum. Sporcularımız kuşkusuz Delhi'de zorluklar yaşayacaklar ancak oyunlarda madalya kazanmak için çok çalıştılar. Karşılığını alacaklarından eminiz" dedi.
İskoçya İngiliz Uluslar Topluluğu Oyunları Takımlar Sorumlusu Jon Doig'de, "Delhi'deki hazırlıkların tamamlanmasını bekliyoruz" derken takımın cumartesi günü Delhi'ye geleceğini öğrendiği için mutlu olduğunu ve İskoçya halkının Delhi'ye katılmaları yönünde verdikleri destek için teşekkür ettiğini dile getirdi.
İskoçya takımının Hindistan'a gidecek olmasına ülkesini Çim Topu (Lawn Bowl) branşında temsil edecek 72 yaşındaki William Wood en çok sevinen isim oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam