Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Almanya - Brezilya

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/11/2010 - 09:31 GMT+2

F Grubu'nda Brezilya, Almanya'yı Nagoya'daki maçta üç sette geçerken fazla zorlanmadı. Son Olimpiyat Şampiyonu bu sonuçla yarı finali de cebine koydu.

brezilya voleybol sheilla 2010

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Almanya yarı final iddiasını sürdürmek için çıktığı maçta baştan itibaren geride gitti. Brezilya, Natalia Pereira ve Sheilla Castro'yla Alman defansını sürklase ederken ilk set 25-16 Brezilya'nın oldu. İkinci sette de durum değişmedi. Almanya başlarda seti biraz dengede götürebilecekmiş gibi dursa da, bu set de çabuk koptu ve kazanan 25-13'le Brezilya oldu. Almanya üçüncü sete ise önde girdi. Uzun süre başa baş giden sette Almanlar son sayılarda dağıldı ve bu seti 25-21, maçı da 3-0 kaybettiler.
Fenerbahçe Acıbadem antrenörü Ze Roberto'nun çalıştırdığı Brezilya, bu maçta 39 sayıyı, yani toplam sayılarının yarısından fazlasını Natalia-Sheilla ikilisiyle buldu. Hatalarla rakibe yalnızca dokuz sayı veren Güney Amerikalılar, buna karşın Almanya'nın hatalarından 14 sayı kazandılar. Bloklarda da 12-5 Brezilya üstünlüğü vardı.
Son Olimpiyat Şampiyonu bu sonuçla grupta yarı finali garantileyen ilk ekip oldu. Almanya ise bugün Amerika Birleşik Devletleri'nin Hollanda'ya yenilmesini bekleyecek. Bu gerçekleşirse Almanya'nın yarı final umudu devam edecek ama alttan gelen Hollanda'nın yetişmesiyle bu kez elenme riski de artacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam