Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

CEV Şampiyonlar Ligi - Vakıfbank finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/03/2013 - 12:16 GMT+2

İstanbul'da düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Final-Four'unda Galatasaray Daikin'i 3-0 yenen Vakıfbank, finalde Rabita Bakü'nün rakibi oldu.

vakıfbank, voleybol

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

İstanbul’da düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Final-Four’unda ev sahibi Galatasaray Daikin, Vakıfbank ile karşı karşıya geldi.

İlk sete sarı-kırmızılılar iyi başladı. İlk teknik molaya 8-4 Galatasaray üstünlüğü ile gidilirken, Cimbom üstünlüğünü ikinci teknik molaya kadar korudu. Setin sonunu ise Vakıfbank iyi oynadı. Vakıfbank iki kere set sayısını kurtarmayı başarınca seti 28-26 aldı.

İkinci setin başı büyük çekişmeye sahne oldu. İki takım da iyi bir perfromans çizerken bir kez daha set sonunu iyi getiren ‘konuk’ ekip 25-17 kazanarak durumu 2-0’a getirdi.

Karar setinde de sonunu iyi oynayan Vakıfbank olunca seti 26-24 maçı da 3-0 kazanarak finalde Rabita Bakü’nün rakibi oldu.
Vakıfbank ile Rabita Bakü arasındaki final maçı yarın saat 17:00'de Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak. Galatasaray Daikin ve Unendo Yamamay arasında oynanacak üçüncülük maçı ise saat 14:00'te.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam