Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kadınlar Şampiyonlar Ligi - Unendo Yamamay, Galatasaray Daikin'i yendi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/03/2013 - 16:16 GMT+2

Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final üçüncülük maçında Unendo Yamamay, Galatasaray Daikin’i tie break sonunda 3-2 mağlup etti.

galatasaray daikin

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final Four’unun ev sahibi Galatasaray Daikin, üçüncülük maçında İtalyan ekibi Unendo Yamamay’la karşılaştı.
Galatasaray, Vakıfbank’a 3-0 yenilip final görememişti. Unendo ise çekişmeli maç sonunda Rabita Bakü’ye 3-2’lik sonuçla mağlup olmuştu.
Burhan Felek Spor Salonu’ndaki maçın ilk setine sarı-kırmızılar iyi başladı. İkinci teknik molayı 16-12 önde giren ev sahibi, daha sonra basit hatalar sonucunda seti 25-21 kaybetti.
21 dakika süren ikinci sette de oyunun hakimi olan Unendo Yamamay, 25-15’lik skorla maçı 2-0’a getirdi.
Denk bir şekilde başlayan üçüncü set karşılıklı sayılarla devam etti ve ilk teknik molayı 8-6 sarı-kırmızılılar önde geçti. Daha sonra kıpırdanan İtalyan ekibi ikinci teknik mola geride kalırken 16-15’lik avantajı ele geçirdi. Ancak son bölümde toparlanan Galatasaray Daikin 25-23 ile maça tutundu.
Dördüncü set, bir önceki setin aynısı gibiydi. İki ekip de mücadeleden hiç kopmadı ve enfes seti Galatasaray 25-22 ile hanesine yazdırıp maçı tie break’e taşıdı.
Tie break setinde İtalyan ekibi Galatasaray Daikin’e karşı daha az hata yapınca seti 15-11, maçı da 3-2 kazanıp Dörtlü Final’de üçüncülüğü elde etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam