Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cimbom Erdemir'i yendi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/10/2010 - 10:15 GMT+3

Galatasaray Cafe Crown, sezona Erdemir galibiyetiyle başladı. Sarı-Kırmızılı takım, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ağırladığı rakibini karşısında ilk ve son periyotlardaki etkili oyunuyla 71-53 galip geldi

preston shumpert galatasaray 2010-2011

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Karşılaşmanın ilk hücumunu kullanan Erdemir, iki hücum ribaundu aldıktan sonra James Dilliard Thomas ile basketi buldu. Luska Andric ile hemen cevap veren Galatasary Cafe Crown, Evren Büker’in turnikesiyle de 4-2 öne geçti. İlk çeyreğin ortalarına doğru mola alan Erdemir, maça döndükten sonra Luska Andric'in sayılarına engel olamadı ve Galatasaray skoru 12-4’e getirdi. Taylor Campbell Rocshestie’nin penetresi ise ev sahibinin serisini 14-2’ye taşıdı. Konuk ekip Antwain Lamar Barbour’ın üçlüğüyle farkı biraz indirse de Ermal Kurtoğlu ile Hüseyin Göksenin Köksal’ın art arda isabetleriyle Galatasaray Cafe Crown ilk periyodu 21-10 üstünlükle tamamladı.
Ev sahibi ikinci çeyreğe Preston Anthony Shumpert’ın her iki dipten attığı üçlüklerle başlayınca Erdemir mola aldı. Mola sonrası Tutku Açık’ın harika asistiyle Shumpert bir basket buldu. Haluk Yıldırım’ın turnikesi de seriyi 10-0’a, skoru da 31-10’a getirdi. İlk yarının sonucunu ise Erdemir'li Eren Beyaz’ın turnikesi belirledi: 36-25.Erdemir, üçüncü periyodun ilk 4 dakika 37 saniyelik bölümünde yakaladığı 9-2’lik seriyle farkı 4’e indirdi. Ermal ve James Dilliard Thomas’ın karşılıklı sayılarıyla süren çeyreğin son 2 dakikasına 44-41’lik skorla girildi. Sarı-Kırmızılılar; Taylor Campbell Rocshestie ve Hüseyin Göksenin Köksal’ın basketleriyle periyodu 49-45 avantajlı kapattı.
Dördüncü çeyrek Erkan Veyseloğlu ve Taylor Campbell Rocshestie’nin karşılıklı üçlükleriyle başladı. Rocshesti’nin elinden bir üçlük daha bulan Galatasaray Cafe Crown, skoru 55-48’e getirdi. Son bölümde rahat bir oyun sergileyen Galatasaray Cafe Crown, karşılaşmayı 71-53 kazanarak sezona galibiyetle başladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam