Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İzmir temsilcisi güldü

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/10/2010 - 10:52 GMT+3

Beko Basketbol Liginin ilk haftasında Bornova Belediyesi, ligin yeni takımı Medical Park Trabzonspor’u 81-76'lık skorla mağlup etti.

medical park trabzonsport-boronova belediyesi 2010-2011

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Mücadeleye Jamal Francis, Tyler Smith ve Ümit Sonkol üçlüsünün basketleriyle başlayan Bornova Belediyesi, savunmada Racis ile Jamison ikilisinin sayılarına engel olamayınca, 3.dakika sonunda Medical Park Trabzonspor 7-8 öne geçti. İlk periyotu Bornova Belediyesi, Ümit Sonkol’un turnikesiyle 24-16 önde tamamladı.
Hakan Yapar’ın turnikesiyle ikinci periyota başlayan Medical Park Trabzonspor, boyalı alanda da Harold Jamison’a top indirdi. Francis’in skorer oyunuyla 13.dakika sonunda 30-20 ile 10 sayılık farkı yakalayan Bornova Belediyesi, Ümit Sonkol’un da devreye girmesiyle kontrolü eline aldı. Hücumda organize olmakta zorlanan rakibi karşısında ev sahibi ekip, devre sonunda soyunma odasına 16 sayı farkla 46-30 üstünlükle girdi.
İkinci devrenin ilk basketi Trabzonspor'un yeni transferi Alvin Snow'dan geldi. Farkı eritmekte zorlanan Karadeniz ekibi karşısında kontrolü elinden bırakmayan Bornova Belediyesi, periyotu da 62-40 önde tamamladı. Son çeyrekte savunmada baskıyı artıran Beko Basketbol Ligi'nin yeni üyesi Trabzonspor farkı tek hanelere kadar indirse de bu çabası mağlubiyeti engelleyemedi. Bornova Belediyesi salondan 81-76'lık skorla galip ayrıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam