Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

THY Euroleague - Erman Kunter: Sezon başında kimse bize inanmıyordu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/11/2012 - 22:50 GMT+2

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, THY Euroleague'deki ilk sezonlarında gruptan çıkmanın büyük bir başarı olduğunu söyledi.

erman kunter beşiktaş brose

Görsel kaynağı: AA

Kunter, Brose Baskets'i 83-72 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Alman ekibi ile çok önemli bir maç oynadıklarını belirterek, ''Sezon başında kimse bize inanmıyordu. Yeni kurulmuş bir takımın ilk senesinde top 16'ya kalması önemli bir netice'' dedi.
Grupta beklendiği gibi Barcelona Regal ve CSKA Moskova'nın ilk iki sırada yer aldığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, ''Bizim rakiplerimiz belliydi. Onları hedef aldık. İkisini deplasmanda yendik. Brose Baskets'i ise iki maçta mağlup ettik. Matematik yanılmaz, matematiksel olarak gruptan çıktık. Şimdi dördüncü mü olacağız, üçüncü mü çıkacağız ona bakıyoruz. Grubumuzdaki son maçta Lietuvos Rytas mücadelesi bunu belli edecek. Lig maçları var. Daha iyi hazırlanma imkanı olacak'' diye konuştu.
THY Avrupa Ligi'nde yolun başında olduklarını anlatan Kunter, şunları söyledi:
''Şimdi üst turda gücümüzü göstermemiz gerekiyor. Hedef bu. Bir aya yakın zamanımız olacak. Gasper Vidmar serbest atışlarda ikide iki yaptı. O farklıydı. Can'ın savunmadaki gayretini pozitif gördüm. Böyle önemli maçta 11 dakika oynamış.''
Beşiktaş'ın ABD'li oyuncusu Patrick Christopher ise tam bir takım dayanışması içinde olduğunu belirterek, ''Son birkaç maçta bunu gösteremiyorduk ama bu karşılaşmada ortaya koyduk. Zaferle maçı bitirdik'' dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam