Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Bu takımın patronu benim"

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/11/2013 - 08:00 GMT+2

Euroleague'de Montepaschi Siena'yı mağlup eden Galatasaray Liv Hospital'da, Ergin Ataman-Carlos Arroyo gerginliği gündeme oturdu.

Ergin Ataman Carlos Arroyo

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Liv Hospital, bugün evinde oynadığı maçta Montepaschi Siena'yı devirdi, fakat takımda yolunda gitmeyen şeyler de bulunuyor.
Daha önce de gündeme gelen Ergin Ataman-Carlos Arroyo gerginliği, Siena maçında iyice ayyuka çıktı. Maçın bitimine 1 dakika 32 saniye kala, çok kritik bir noktada oyundan alınan Carlos Arroyo, benchte koç Ergin Ataman'a tepki gösterdi. Arroyo, maçın bitişiyle birlikte doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.
Maç sonrasında olayı değerlendiren Ergin Ataman, "Bu takımın patronu benim. Arroyo'nun sinirlenmesi benim için önem arz etmiyor" cümleleriyle sert bir çıkış yaptı. Ataman, Arroyo'nun ilerleyen zamanlarda daha iyi olacağını da sözlerine ekledi.
Siena karşısında 26 dakika sahada kalan Carlos Arroyo, 0/2 şut isabetiyle maçı sayı üretemeden tamamladı. Porto Riko'lu oyuncu, ilk Siena maçında 38 dakika sahada kalmıştı.
Önceki haftalarda gösterilen kötü performanslardan rahatsız olan Ergin Ataman, takımdaki bazı isimlere ceza verebileceğini açıklamıştı. Bir türlü beklenen seviyeye ulaşamayan Henry domercant, bugün yalnızca 4 dakika sahada kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam