Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray Liv Hospital çeyrek finallere kötü başlıyor!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/04/2014 - 22:30 GMT+3

Euroleague çeyrek final serisi ilk maçında Galatasaray Liv Hospital zorlu rakibine 88-61 boyun eğdi.

Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda İspanyol ekibi Barcelona'ya 88-61 yenildi.

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague Çeyrek Final playoff serisi birinci maçında FC Barcelona'ya farklı mağlup oldu. Sarı kırmızılılar maça çok iyi başlasa da özellikle ikinci periyotun sonunda sakatlanan Arroyo'yu çok aradı. Temsilcimiz sahadan 88-61 mağlup ayrıldı.
Galatasaray'da sadece 17 dakika süre alabilen Carlos Arroyo 14 sayı 3 ribaund ve 2 asist ile takımının en skoreri oldu. Barcelona'da ise Bostjan Nachbar 19 sayı, Joey Dorsey 8 sayı 11 ribaundluk istatistikle oynadı.
Euroleague Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray Liv Hospital, FC Barcelona Regal'in konuğu oldu.
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf temsilcimiz Galatasaray oldu. Arroyo'nun önderliğinde 6 sayılık bir seri yakalayan sarı kırmızılılar ilk çeyreği 14-21 önde kapatmayı başardı.
picture

Galatasaray Liv Hospital takımında Carlos Arroyo sakatlık geçirdi

Görsel kaynağı: Eurosport

İkinci çeyrekte biraz daha toparlanan ev sahibi FC Barcelona Regal, Navarro ve Pullen'in sayılarıyla farkı iki sayıya indirmeyi başardı. İlk yarı Galatasaray Liv Hospital'ın 35-33 üstünlüğüyle geçildi.
Üçüncü çeyrek pota altında ve dış atışlarda istediği organizasyonları yapamayan Galatasaray Liv Hospital rakibin etkili oyunu karşısında farkın açılmasına engel olamadı ve üçüncü çeyrek 59 -49 FC Barcelona Regal'in üstünlüğüyle bitti.
Son çeyrek Brad Oleson ve Bostjan Nachbar kenardan gelen sayıları ile farkı biraz daha açmayı başaran ev sahibi karşılaşmayı 88-61 kazandı.
Galatasaray Liv Hospital bu sonuçla seride 1-0 geri düştü. Eşleşmede ikinci müsabaka 17 Nisan Perşembe günü yine Palau Blaugrana'da oynanacak.
1. Çeyrek:14-21
2. Çeyrek:19-14 (33-35)
3. Çeyrek:26-14 (59-49)
4. Çeyrek:29-12
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam