Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Euroleague'de sezonun MVP'si Sergi Lllull

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 20/05/2017 - 23:29 GMT+3

THY Euroleague'de sezonun en değerli oyuncusu (MVP), İspanya'nın Real Madrid takımından oyun kurucu Sergio Llull seçildi.

Sergio Llull (Euroleague MVP)

Görsel kaynağı: Eurosport

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle THY Euroleague'in "en iyileri" ödüllendirildi.
Törene Euroleague Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşma yapan Jordi Bertomeu, İstanbul'da düzenlenen Dörtlü Final organizasyonunun çok başarılı geçtiğini belirterek, "Burada olmaktan onur duyuyorum. Bana gösterilen konukseverliğe teşekkür ediyorum. Dörtlü Final'i buraya getirmek harika bir karardı. Berlin'deki Dörtlü Final'den sonra 5 dakikalık konuşmanın ardından karar aldık. Bunun doğru bir karar olduğunu görüyorum." ifadelerini kullandı.
Ödüller
Sergio Llull'un MVP seçildiği organizasyonda kategorilere göre ödül alan basketbolcular şöyle:
Sezonun en iyi hareketi: Anthony Randolph (Real Madrid)
Yükselen yıldız: Luka Doncic (Real Madrid)
En iyi savunma oyuncusu: Adam Hanga (Baskonia)
Sayı kralı: Keith Langford (Unics Kazan)
En iyi 5: Bogdan Bogdanovic, Ekpe Udoh (Fenerbahçe), Sergio Llull (Real Madrid), Nando De Colo (CSKA Moskova), Georgios Printezis (Olympiakos)
Oyunculara ödüllerini eski milli basketbolcular İbrahim Kutluay ve Mirsad Türkcan'ın da aralarında bulunduğu Euroleague'in eski yıldız basketbolcuları verdi.
Llull: "Bu ödülü almak benim için bir onur"
Sezonun en değerli oyuncusu seçilen İspanyol basketbolcu Sergio Llull, büyük onur duyduğunu söyledi.
Ödülü almasının ardından teşekkür konuşması yapan Llull, "Bu ödülü almak benim için bir onur. Bugün ödül alan tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Tüm taraftarlara ve basın mensuplarına bana oy verdikleri için teşekkür ediyorum. Başantrenörümüze ve takım arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda tüm yıl boyunca bizimle mücadele veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Onlar olmasaydı bu ödülü kazanmak mümkün olmazdı." ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam