Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Jasikevicius efsanesi geri dönüyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 23/06/2016 - 15:09 GMT+3

Real Madrid'e ACB Ligi finalinde üst üste ikinci kez kaybeden Barcelona Lassa, önümüzdeki sezon takımın başına Sarunas Jasikevicius'u getiriyor.

2012-13 Sarunas Jasikevicius (AFP)

Görsel kaynağı: AFP

Bu sezon Euroleague'de Dörtlü Final hedefine ulaşamayan ve İspanya Ligi final serisinde Real Madrid'e 3-1 yenilerek üst üste ikinci sezon ezeli rakibine şampiyonluğu kaptıran Barcelona, başantrenör değişikliğine gidiyor.
Xavi Pascual ile vedalaşmayı düşünen Katalal ekibi, eski basketbolcusu Sarunas Jasikevicius'u takımın başına getirecek. 40 yaşındaki Jasikevicius'un ilk başantrenörlük tecrübesini yaşadığı Zalgiris Kaunas ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunyor. AS gazetesinde yer alan habere göre; Litvanyalı antrenör Barcelona ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı.
Başarılarla dolu oyunculuk kariyerinde Barcelona'da 4 sezon boyunca forma giyen Sarunas Jasikevicius, 2003 yılında elde edilen kulüp tarihindeki ilk Eurolague zaferinde Dejan Bodiroga, Juan Carlos Navarro ve Gregor Fucka gibi oyuncularla beraber bu başarıda büyük pay sahibi olmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam