Celtics galip: 99-94

Boston Celtics, TD Garden’da ağırladığı Charlotte Bobcats’i Shaquille O’Neal’ın etkili performansıyla 99-94 mağlup etmeyi başardı. Semih Erden ise sekiz dakika sahada kalıp istatistik üretemedi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Çetin bir mücadele içerisinde geçen maçın ilk periyodu 24-24, ikinci periyodu ise 52-52 beraberlikle sonuçlandı. Üçüncü periyot Celtics’in 69-66 üstünlüğüyle geçilirken, Boston ekibi son periyotta 11-2’lik bir seri yakalayarak açtığı farkı süre bitene kadar korumasını bildi ve sahadan 99-94’lük galibiyetle ayrıldı.
Kevin Garnett’ten yoksun olan Boston’da Shaquille O’Neal, 35 dakika sahada kalarak bu sezon sahada en çok kaldığı maça çıkarken, 23 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Bu performansını 5 blok ve 5 ribaundla süsleyen O’Neal’a, 18 sayı ve 13 asistle bir double-double’a daha imza atan Rajon Rondo eşlik etti. Benchten aldığı katkı minimum olan Celtics’in 99 sayısının 90’ını ilk beşte yer alan oyuncular atarken Ray Allen ve Paul Pierce 19, Glen Davis ise 11 sayı kaydetti. Celtics bu sonuçla ligdeki 31’inci galibiyetini aldı.
Dört maç aradan sonra sahadan yenik ayrılan Charlotte Bobcats’te ise Gerald Wallace’ın 20 ve DJ Augustin’in 19 sayılık katkıları yenilgiyi önleyemedi. Maçın en çok ribaund toplayan ismiyse 8 ribaundla yine Bobcats’ten Tyrus Thomas oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam