Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

NBA: Minnesota Timberwolves 97-77 Washington Wizards

TarafındanAjans Basketbol

Güncellendi 26/02/2015 - 12:24 GMT+2

Minnesota Timberwolves, Kevin Garnett'in takıma dönüş maçında Washington'ı ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 97-77 yenmayi başardı. Garnett 5 sayıyla oynadı.

2015, Kevin Garnett, Minnesota Twolves, AFP

Görsel kaynağı: AFP

NBA’de dün gece Minnesota Timberwolves sahasında Doğu’da play-off mücadelesi veren Washington Wizards’ı ağırladı.
Kevin Garnett’in Timberwolves formasıyla yeniden sahaya çıkış maçında Minnesota Timberwolves rakibini 97-77 ile geçmeyi başardı. Timberwolves bu sezonki 13. galibiyetini alırken, Wizards üst üste 5. yenilgisini alarak sahadan ayrıldı.
Mücadelenin ilk çeyreğini 20-11 ile Washington Wizards önde geçerken daha sonra kontrolü eline alan Timberwolves devreye skoru 44-44 dengeleyerek girdi. Üçüncü çeyrekte farkı 14 sayıya kadar çıkaran ev sahibi bu üstünlüğünü korudu ve mücadeleden galip ayrılan taraf oldu.
Minnesota Timberwolves’da Kevin Martin 28 sayı ile yıldızlaşırken, Nikola Pekovic 15 sayı 13 ribaunt ve Andrew Wiggins 19 sayı ile mücadele etti. Kevin Garnett ise ilk maçında 5 sayı 8 ribaunt ile oynadı.
Washington Wizards’da 9 sayı 15 ribaunt ile oynayan Marcin Gortat, 13 sayı ile oynayan Otto Porter ve 12  sayı ile oynayan Nene’nin performansları yeterli olmadı.
Benzer haberler için Ajans Basketbol
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam