Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Warriors doludizgin

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 06/06/2016 - 09:52 GMT+3

Evinde oynadığı ikinci maçta da Cleveland Cavaliers'a şans tanımayan Golden State Warriors, kalan maçlar öncesi rakibi üstünde baskıyı kurdu.

Golden State Warriors forward Draymond Green shoots the ball against the Cleveland Cavaliers during Game 2 of the NBA Finals on June 05, 2016 in Oakland

Görsel kaynağı: AFP

NBA final serisi ikinci maçında Golden State Warriors, evinde konuk ettiği Cleveland Cavaliers'ı 110-77 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi.
Cavaliers'ın yıldızı LeBron James'in skor üretemediği ilk periyot başa baş geçerken, ikinci periyodun ortalarında 12-0'lık seri yakalayan Warriors bir anda öne fırladı. LeBron öncülüğünde geri dönmeye çalışan ve üçüncü periyodun başında farkı 6'ya kadar indiren rakibini daha fazla yaklaştırmayan ev sahibi ekip, karşılaşmayı 33 sayı farkla kazanmayı bildi. Bu sonuçla tarihinin en farklı final galibiyetine imza atan Warriors, NBA finallerinin ilk iki maçı toplamında rakibine en fazla fark atan (48) takım unvanının yeni sahibi oldu.
Warriors'ta 28 sayıyla oynayan Draymond Green maçın en skorer ismi olurken Stephen Curry 18, Klay Thompson 17 sayılık katkı sağladı. Cavaliers'ta ise LeBron James'in 19, kenardan gelen Richard Jefferson'ın 12 ve Kyrie Irving'in 10 sayılık performansı farklı mağlubiyeti önleyemedi. Konuk ekipte ilk devrenin sonlarına doğru kafasına darbe alan Kevin Love, maçın kalan bölümünde forma giymedi ve karşılaşmayı 5 sayıyla tamamladı.
Serinin üçüncü maçı perşembe sahaba karşı Cleveland'da oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam