Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Edwina Tops-Alexander'ın Cenevre Dünya Kupası Grand Prix'si

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/12/2012 - 18:22 GMT+2

Avustralyalı binici sadık atı Cevo Itot du Château ile Cenevre etabının da galibi oldu

Edwina Tops-Alexander et Cevo Itot du Chateau

Görsel kaynağı: GCT

Sergio Alvarez Moya engel atlama Dünya Kupasının geçici sıralamasının başında yer alırken, Avustralyalı binici sadık atı Cevo Itot du Château ile Cenevre etabının da galibi oldu.
Cuma akşamı en iyi on binici müsabakası finalinde 2nci olan çift, dün öğleden sonra çok kolay bir şekilde Grand Prix'nin galibi oldu. Kendisi değerli puanlar kazandı ve tur klasmanında 10uncu sıraya yükseldi. Paris'te geçirdiği hayal kırıklığıyla sonuçlanan ve bunu kendisinin de kabul ettiği haftasonundan sonra, dün Sergio Alvarez Moya eşi Marta Ortega'nın mükemmel atı olan Carlo 273 ile risk almak istemedi. Aynı zamanda, zor bir at olarak tanınan atı Magnus Romeo ile yetenekli Alman binici Hans-Dieter Dreher de iyi bir performans sergiledi. Bu arada halk, yükselen değer olan İsviçreli Janika Sprunger'ı çok beğendi. 25 yaşındaki genç binici için « bir fenomen » olan atı Palloubet d'Halong ile yavaş da olsa etkileyici bir zerafetle yarışmayı iki kere ard arda hatasız tamamladı: « Palloubet sadece 9 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir at. Bana ait olduğu için çok mutluyum, birlikte yol almaya devam ediyoruz ve buna benzer bir Grand Prix'yi kazanmak için biraz daha tecrübeye ihtiyacımız var. »
Önümüzdeki Cuma günü, La Coruna şehrinde yapılacak olan CSI5* müsabakasında Sergio Alvarez Moya ve eşi, kendi memleketi olan Cenevre'de şansı pek yaver gitmeyen Olimpiyat Şampiyonu Steve Guerdat gibi dünyanın en iyi binicilerine ev sahipliği yapacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam