Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İki Dünya Kupası etabı arasında La Coruna müsabakası

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/12/2012 - 20:06 GMT+2

14 ile 16 Aralık tarihleri arasında Casas Novas binicilik merkezi (La Coruna, İspanya), engel atlamanın en yüksek seviyelerinden olan CSI5*

Mairie de la Corogne

Görsel kaynağı: Fotolia

14 ile 16 Aralık tarihleri arasında Casas Novas binicilik merkezi (La Coruna, İspanya), engel atlamanın en yüksek seviyelerinden olan CSI5* müsabakasına ev sahipliği yapıyor.
Rahat tesislerden yararlanmak ve 20 ile 24 Aralık tarihleri arasında Londra'da yapılacak olan Dünya Kupasının bir sonraki etabına daha iyi hazırlanmak için Dünyanın en iyi binicileri La Coruna'ya gidiyor. Bu nedenle İsviçreli Olimpiyat şampiyonu Steve Guerdat da La Coruna'da olacak. Abu Dhabi ve Fransız Roger-Yves Bost müsabakalarının şampiyonu ve Dünya sıralamasında 13üncü sırada olan Ukraynalı Katharina Offel gibi, Küresel Şampiyonlar Turunun yeni şampiyonu Avustralyalı Edwina Tops-Alexander da orada olacak. Bir önceki CSI5* müsabakasının şampiyonu Amerikalı Richard Spooner, karizmatik atı Cristallo ile iki kere ard arda hatasız performans sergilemeyi deneyecek.
Tüm bu şampiyonların, özellikle 14 Aralık Cuma günü yapılacak olan NH Hoteles ve 16 Aralık Pazar günü yapılacak olan Azkar Kupası gibi birçok harika müsabakada mücadele etme fırsatları olacak. İspanya'da her zaman olduğu gibi, Grand Prix Pazar günü yerine Cumartesi akşamı (18:30'da) yapılacak. İki müsabakanın sonunda 1.60 metreye ulaşabilen biniciler 141,000€ gibi bir ödüle sahip olacaklar!
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam