Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

La Coruna: Sergio Alvarez Moya yine kazandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/12/2012 - 18:04 GMT+2

İspanyol atı Carlo 273 ile 15 Aralık Cumartesi günü yapılan La Corona Grand Prix'sinin galibi olmakla kalmadı, Pazar günkü Azkar Kupasının da sahibi oldu

Alvarez Moya - DR

Görsel kaynağı: DR

Sadece bir etap koşulan ve yarışmayı hatasız tamamlayanları diğerlerinden ayıracak olan baraj sayesinde, düzenli olarak aynı binicilerin öne çıktığı spor dolu harika bir haftasonu geçti.
Bu defa 12 yaşındaki atı Abab van het Molenhof ile Moya çok hızlı bir kronometre ile (35,70) yarışmayı iki kere ard arda hatasız tamamladı. Böylece şampiyonluğu elde ederken, neredeyse 30.000€ değerindeki ödülün de sahibi oldu. Sadece İsviçreli Pius Schwizer/Cool Girl barajı daha hızlı aşabildi (35,45), fakat bir engelde yaptığı hata performansına gölge düşürdü ve onu 6ncı sıraya geriletti.
Yarışmayı iki kere ard arda hatasız olarak tamamlayan diğer dört çift arasında, önceki günkü Grand Prix'de olduğu gibi bu müsabakayı da 2nci olarak tamamlayan Fransız Michel Robert/Nenuphar' Jac'ı görüyoruz. Hollandalı Harrie Smolders ise Cuma günkü yarışmada 2nci olduktan sonra atı Regina ile Pazar günkü yarışmayı da 3üncü tamamlayarak La Coruna havasının kendisine iyi geldiğini gösterdi. Genç İsviçreli Martin Fuchs atı Conte della Caccia ile, sadece 15 salise farkla podyumun gerisinde kaldı (Smolders'ın 37,18'lik süresine karşılık 37,3).
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam