Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Güzel Malin formunda

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/01/2013 - 11:24 GMT+2

Stockholm'ün yeni şampiyonu İsveçli binici Londra Dünya Kupası Grand Prix'sinde 2nci olmayı başardı

Makin Baryard-Johnsson sur H&M Tornesch 1042

Görsel kaynağı: GCT

Falsterbo'da izleyicilerinin önünde favori atı H&M Tornesch'in yaralanmasından sonra Malin Baryard Johnsson Londra Olimpiyatlarından çekilmek zorunda kalmıştı. Fakat meşhur sunucu Henrik Johnsson eşi, otuz sekiz yaşındaki binici bunun acısını çıkarmalıydı... Kendisi hem Avrupa şampiyonalarında hem de Uluslar Kupası turunda kesinlikle ciddi bir rakip olacaktı.
Malin en yüksek seviyede ilk defa 1996 yılında kendini göstermişti. Henüz yirmi bir yaşındayken Dünya Kupası finalini 7nci sırada tamamlamıştı. Böylece kariyerine başlamış oldu. Önce Atlanta Olimpiyat Oyunlarına ve sonra da 1998 yılında Roma Dünya Binicilik Olimpiyatlarına katılmaya hak kazandı fakat her seferinde de sonuçlar onu hayal kırıklığına uğrattı. Fakat 2000 yılındaki Sydney Olimpiyatlarında ilerleme kaydetmeye başladı ve bireyselde 20nci, takımlararasında ise 7nci oldu. Daha sonra 2002 yılında yapılan Jerez de la Frontera Dünya Oyunlarında bireyselde 7nci ve takımlararasında gümüş madalyanın sahibi olarak başarıyı yakaladı! Ardından, iki yıl sonra Atina Olimpiyatlarında takımlararasında aynı performansı sergiledi.
O zamandan beri Malin iki çocuk sahibi oldu fakat çok yüksek seviyedeki binicilik kariyerine devam etti. Ve 2013 Avrupa şampiyonalarından sonra güzel sarışın bir sonraki hedefine: 2014 Dünya Binicilik Olimpiyatlarına odaklanacak. Ve tüm bu müsabakalar için, gelecek vaadeden atı Baltimore'a güveniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam