Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Podyumda yer alabiliyorsak yarış da kazanabiliriz"

Eurosport Türkiye

Güncellendi 14/10/2017 - 18:33 GMT+3

TUR 2017'nin beşinci etabında aldığı ikincilikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Örken, yarın geçilecek son etaba gözünü çevirdi.

Ahmet Örken

Görsel kaynağı: AA

2017 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. etabını 2. sırada bitiren milli sporcu Ahmet Örken, "Podyumda yer alabiliyorsak yarış da kazanabiliriz." dedi.
Ahmet, etabın ardından düzenlenen basın toplantısında, etaplarda ilk 3'e girme amacıyla TUR 2017'ye geldiğini belirterek, "Podyumda yer almak hayal değil. Podyumda yer alabiliyorsak yarış da kazanabiliriz. Yaptıklarıma ben bile inanamıyorum. Muhteşem bir sezon geçiriyorum. Kulübüm Torku Şekerspor'a çok şey borçluyum. Onlara çok teşekkür ediyorum. Yarın da bir toplu finiş olacak. Orada da podyum kovalayacağım." ifadelerini kullandı.
Etap sonunda genel klasman liderliğini koruyan BAE Takımı Emirates'in İtalyan sporcusu Diego Ulissi, "Yarış beklediğimiz gibi geçti. Kontrol etmemiz gerektiğini biliyorduk. İnişten sonra tempoyu yüksek tutarak kaçışı engelledik. İstanbul'da da amacımız, etabı kontrol altında tutarak 'turkuaz mayo'yu korumak." diye konuştu.
Turun 5. etabının galibi Bora-Hansgrohe takımının İrlandalı sporcu Sam Bennett ise "Daha önce de söylediğim gibi her yıl 10 etap zaferi hedefliyorum. Kariyerimde ilk defa buna ulaştım. Kendimle gurur duyuyorum. Bu sezonun benim için yeri ayrı. Çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam