Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Rosberg’in galibiyetle başlaması gerekiyordu”

TarafındanTRF1.net

Yayınlandı 21/03/2016 - 21:30 GMT+2

Niki Lauda, Nico Rosberg’in 2016 Formula 1 sezonuna galibiyetle başlamasının motivasyonu açısından önemli olduğunu söyledi.

rosberg

Görsel kaynağı: Reuters

Son 2 senedir şampiyonlukta takım arkadaşının gerisinde kalan Rosberg, geçen sene sonunda yakaladığı galibiyet serisini bu sene galibiyetle başlayarak sürdürmüş oldu.
Lauda “Antrenmanlarda zayıf kaldığını söylemeliyim. Lewis her zamanki gibi sürüyordu. Ancak yarışta durum döndü. Bu yüzden onun için, özellikle de bizim için gerçekten iyi bir yarıştı. Sezona iyi başlamak için buna ihtiyacınız var. Bu ona güven verecek. Tam tersi olsaydı ve Lewis kazansaydı, o etkilenecekti çünkü Lewis kazandığında her zaman olumsuz etkileniyor. Bu yüzden bu yarış onun için, zihinsel açıdan güçlü kalması için önemliydi ve gelecek yarış için iyi bir temele sahibiz. Onun için ve bizim için iyi oldu çünkü birbirleriyle ne kadar çok mücadele ederlerse benim için o kadar iyi olur.” dedi.
Ferrari ile mücadeleleri konusunda Lauda “Korkarım bundan daha fazlasını göreceğiz çünkü Ferrari hızlı, bu konuda şüphe yok. Ve heyecanlı olacak. Sıradaki mücadele için sabırsızlanıyorum.” dedi.
Benzer haberler için TRF1.net
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam