Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Final Abu Dhabi'de

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/11/2010 - 21:22 GMT+2

Sürpriz pol sahibi Hülkenberg'i ilk virajda geçen Vettel, yarışın geri kalanında sorun yaşamadı. Liuzzi'nin kazasıyla güvenlik aracının çıkması da sıralamayı değiştirmedi. Webber ikinci olup Alonso ile farkı sekiz puana indirdi.

Red Bull Formula One driver Sebastian Vettel of Germany celebrates winning the Brazilian F1 Grand Prix at the Interlagos

Görsel kaynağı: Reuters

Red Bull'un duble yaparak markalar şampiyonu olduğu yarışın ardından, şampiyonada ilk üç arasında 15 puan var. Hamilton ve Button'ın Alonso'nun arkasında bitirmesiyle beraber McLaren pilotlarının şampiyonluk şansı kalmadı.
Rosberg altı, Schumacher de yedinci olarak yarışı, pol pozisyon sahibi Hülkenberg'in önünde bitirdiler. Hülkenberg, startta Vettel'e, ilk turun devamında Webber'e geçilerek Red Bull'lara fazla zaman kaybettirmedi. Alonso ise kendisi geçene kadar on saniye geride kaldı. Yarışa altıncı sıradan başlayan Kubica ise finişe dokuzuncu geldi, son puan ise Kobayashi'ye gitti.
Ev sahibi pilotlardan Barrichello 14, Massa 15. olarak seyircilere hayal kırıklığı yaşattılar.
Abu Dhabi öncesi liderlik mücadelesinde puanlar daha da yakınlaşırken gelecek hafta yarışta, ilk üç pilotun aynı puanda sezonu bitirme ihtimali var.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam