Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bilic açıkladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/11/2011 - 17:55 GMT+2

Türkiye’nin EURO 2012 yolunda play-off aşamasında karşılaşacağı Hırvatistan’ın 24 kişilik kadrosu açıklandı.

Hırvatistan’ın teknik direktörü Slaven Bilic, Ivan Klasnic’i 24 kişilik kadronun dışında bıraktı. “Şimdiki form düzeylerine ve Türkiye karşısındaki gereksinimimize göre beş hücum oyuncusu seçtik” diyen Bilic, “Bu kadro play-off eşleşmesinden galibiyetle çıkacak kalite ve karaktere sahip. Bu yüzden Türkiye’deki ilk maça sanki rövanş mücadelesi yokmuş gibi gideceğiz” ifadelerini kullandı.
Hırvat teknik adam, “Guus Hiddink yönetimindeki Türkiye’yi çok iyi analiz ettik ve bunun yanında EURO 2008 çeyrek finalinde oynadığımız müsabakayı da tekrar izledik” şeklinde konuştu.
Hırvatistan’da kaleci Stipe Pletikosa, savunma oyuncusu Vedran Corluka ve orta saha oyuncusu Ivo Ilicevic’in ilk maçta forma giymesi şüpheli. 28 kişilik aday kadroya davet edilen Kardemir Karabükspor'un kalecisi Vjekoslav Tomic ise çıkartılan dört kişi arasında yer alıyor.
Türk Telekom Arena'daki ilk maç 11 Kasım'da, Hırvatistan'daki rövanş maçı ise 15 Kasım'da oynanacak.
Kadro şu isimlerden oluşuyor:
Kaleciler: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subasic (Hajduk Split), Ivan Kelava (Dinamo Zagreb)
Savunma: Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Vedran Corluka (Tottenham), Sime Vrsajko (Dinamo Zagreb), Dejan Lovren (Olympique Lyon), Josip Simunic (Dinamo Zagreb), Gordon Schildenfeld (Eintracht Frankfurt), Domagoj Vida (Dinamo Zagreb), Manuel Pamic (Sparta Prag)
Orta Saha: Ognjen Vukojevic (Dinamo Kiev), Tomislav Dujmovic (Dinamo Moskova), Luka Modric (Tottenham Hotspur), Ivan Rakitic (Sevilla), Ivan Perisic (Borussia Dortmund), Mato Jajajlo (Köln), Ivo Ilicevic (Hamburg), Danijel Pranjic (Bayern Münih)
Hücum: Mario Mandzukic (Wolfsburg), Eduardo da Silva (Shakhtar Donetsk), Nikica Jelavic (Rangers), Nikola Kalinic (Dnipro Dnepropetrovsk), Ivica Olic (Bayern Münih).
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam