Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hiddink&Chelsea flörtü

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/06/2011 - 14:35 GMT+3

Ada basını A Milli Futbol Takımı'nın patronu Guus Hiddink'in Chelsea'ye geri döneceğini iddia ediyor. Guardian ve The Sun'ın yaptığı habere göre Hiddink, Belçika maçından sonra Türkiye'deki işini bırakıp Chelsea'ye geri dönecek.

hiddink azerbaycan basin toplatisi

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın patronu Guus Hiddink'in Chelsea ile adı artık daha sık anılmaya başladı. Dün Ada'da çıkan haberlere göre Hiddink&Chelsea birlikteliği daha ciddi olarak konuşulurken, 64 yaşındaki teknik adamın artık milli takımlarda çalışmak istemediği, kulüplerde görev alma arzusunun daha yüksek olduğu yazıldı.
Sezonu kupasız kapatan Chelsea'nin patronu Carlo Ancelotti'yi kovan Roman Abramovich'e mesaj gönderdiği iddia edilen Hiddink'in Belçika maçından sonra federasyona kararını ileteceği ve 2009 yılında kısa bir dönem çalıştırdığı "Mavililer"in başına geçeceği konuşuluyor.
Dün çeşitli açıklamalar yapan Hollandalı çalıştırıcı, "Henüz hiçkimseye Türkiye ile birlikteliğimi sürdüreceğimi söylemedim. Kendimi enerjik ve hergün çalışabilecek kadar zinde hissediyorum. Daha etkin rol alabileceğim bir iş, yani kulüp çalıştırma işi bana daha cazip geliyor. Kulüp çalıştırmayı milli takım çalıştırmaya tercih ederim. Henüz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Özgener'e kararımı açıklamadım. Daha fazla çalışmak istiyorum. Bir süre önce Avustralya'yı çalıştırırken PSV'yi, Rusya'nın başındayken Chelsea'yi idare ettim. Bakalım buna benzer birliktelik Türkiye'yi çalıştırıken de olacak mı? dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam