Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nuri konuşmak istemiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/11/2011 - 14:10 GMT+2

Real Madrid'te sakatlığının ardından ilk kez forma giyen Nuri Şahin, A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası'nda Hırvatistan ile oynayacağı play-off maçları için aday kadroya çağrılmamasıyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

nuri şahin

Görsel kaynağı: Reuters

Nuri, İspanyol gazetecilerin yönelttiği sorular üzerine, ''Milli Takım konusunda şimdilik konuşmak istemiyorum'' dedi.
Real Madrid'in Osasuna'yı 7-1 yendiği maçta Khedira'nın yerine 66. dakikada oyuna giren Nuri, ilk defa çıktığı Santiago Bernabeu Stadı'nda olumlu bir izlenim bıraktı.
Türk futbolcu, İspanyol basınına verdiği demeçlerde, ''Sakatlıklardan sonra Real Madrid ile ilk maçıma çıktığımdan dolayı memnunum. Ancak, daha bir süre özel olarak hazırlık yapmam gerektiğini biliyorum. Sakatlıkları unuttum. Hiçbir korkum yok, sağlık olarak yüzde 100 kapasitedeyim ama arkadaşlarımla aynı fiziksel ritme sahip olmak için daha eksiklerim var'' ifadelerini kullandı.
İlk defa Real Madrid taraftarının karşısına çıktığı için biraz gergin olduğunu aktaran Nuri, ''Sahada birkaç dakika kaldıktan sonra kendimi daha güvende hissettim. Beni alkışladıkları için taraftara çok teşekkür ederim. Ayrıca, takım arkadaşlarıma, teknik direktörüme ve başkanıma da teşekkürler. Artık sadece forma girmem gerekiyor'' şeklinde konuştu.
Yaklaşık 7 ay sonra ilk kez resmi bir maça çıkan Nuri Şahin, İspanyol basınından da olumlu not aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam