Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hamit'ten Mesut yorumu

TarafındanAA

Yayınlandı 06/10/2010 - 15:23 GMT+3

Milli Takım'ın Bayern Münih'li futbolcusu Hamit Altıntop, Mesut Özil'in Türkiye yerine Almanya Milli Takımı'nı tercih etme kararına saygı duyduğunu söyledi. Altıntop, Mesut Özil'in Real Madrid transferi hakkında ise, "Almanya'yı seçmesi önemliydi" dedi.

2008-2009 Bundesliga FC Bayern Hamit Altintop Olic

Görsel kaynağı: Eurosport

Hamit Altıntop, Berlin'de 8 Ekim Cuma günü 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda oynanacak olan Almanya-Türkiye maçından önce Alman Süddeutsche Zeitung gazetesine açıklamalarda bulundu. Altıntop, Mesut'un da aralarında bulunduğu yabancı kökenli oyunculardan oluşan Dünya üçüncüsü Almanya Milli Takımı'nın ''başarılı bir entegrasyonun simgesi olduğu fikrine katılmadığını'' söyledi.
''Futbol bazen bir duygu meselesidir, ama genellikle iştir. Ben hoşgörülü bir insanım ve Mesut'un tercihine saygım var, ancak onu desteklemiyorum'' ifadesini kullanan Hamit Altıntop, ''Almanya Milli Takımı'nda oynadığı için Mesut'un arkasında lobi var. Mesut'un transfer piyasasındaki değeri büyük ve daha fazla kazanıyor. Türkiye'yi seçseydi Dünya Kupası'nda oynayamazdı ve Real Madrid'e transfer olamazdı. Konu bu kadar basit'' şeklinde konuştu.
Hiçbir zaman Alman Milli Takımı'nda oynamayı düşünmediğini söyleyen Hamit, ''Almanya'ya çok şey borçluyum. Burada çok şey öğrendim, bana fırsat verildi, ancak ailem Türkiye'den geldi ve ben Türk'üm'' dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam