Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"şimdi destek zamanı"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/07/2011 - 14:29 GMT+3

Ekonomik anlamda zor günler geçiren Konyaspor, maddi sıkıntıdan kurtulmak için “şimdi destek zamanı” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

konyaspor

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Kulüp başkanı Bahattin Karapınar, “www.simdidestekzamani.com” adlı internet sitesi aracılığıyla hayata geçirilen yardım kampanyasına herkesin katkıda bulunacağına inandığını söyledi.
Yeşil-beyazlı ekibin borçları nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade eden Karapınar, şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek her türlü imkanları kullanarak ve işadamlarımızı harekete geçirerek bu borcun azaltılması noktasında büyük gayret gösteriyor. Ancak, borçlarımız, sadece Sayın Akyürek'in gayretleri ile ödenecek durumda değil. Sayın Bakanımız, Sayın Valimiz ve milletvekillerimizin de bu kampanyaya destek vereceklerine yürekten inanıyoruz. Konya şehrinin ve 'Konyalıyım' diyen herkesin bu kampanyaya elinden geldiği kadar destek vermesi gerekir. Bu kampanyayı herkesin yakınlarına, tanıdıklarına duyurmasını ve katkıda bulunanların sayısının artmasına yardımcı olmasını istiyoruz.”
Karapınar, Konyaspor'un içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için tüm Konya'nın ve Konyalıların seferber olup kampanyaya katılacaklarına yürekten inandığını bildirdi.
Destek çağrısı
Borçları ödeme noktasında büyük gayret gösterdiklerini dile getiren Karapınar, şehrin desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: “Bu desteğin karınca kararınca herkes tarafından yapılması adına 'www.simdidestekzamani.com' adresinden bir yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyaya yurt içinde ve yurt dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizin katılmasını arzu ediyoruz. Bir kez daha Konyaspor'un etrafında birleşelim ve destek verelim. Türk futbolu için önemli bir marka olan Konyaspor'u liglerde yaşatalım. Kampanyaya destek vererek yeni ve beyaz bir sayfa açalım.”
Konyaspor'a destek vermek isteyenler, www.simdidestekzamani.com internet sitesine girerek, kredi kartlarından kulübe bağış yapabilecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam