Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Thierry Henry menajerlik kariyerine ilk adımı atıyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 21/07/2018 - 14:15 GMT+3

Belçika'da yardımcı antrenörlükten ayrılmayı planlayan Fransız çalıştırıcı ile Championship ekibi Aston Villa arasında görüşmeler sürüyor.

Henry has been assistant to Roberto Martinez since 2016

Görsel kaynağı: Getty Images

Dünya Kupası'nı üçüncü sırada tamamlayan Belçika'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Thierry Henry'nin, teknik direktörlük kariyerindeki ilk takımı Aston Villa olabilir.
İngiltere medyasında yer alan haberlere göre, Dünya Kupası sonrası Belçika'daki görevini bırakmayı planlayan Fransız çalıştırıcı ile en yakından ilgilenen kulüp Aston Villa.
Haberde, Birmingham temsilcisinin 40 yaşındaki Henry'yi menajerlik görevine getirerek, üç sezon önce veda edilen Premier League'e geri dönmeyi planladığı ifade edildi.
Championship'te geçtiğimiz sezonu dördüncü sırada tamamlayan Aston Villa, playoff finalinde Fulham'a 1-0 mağlup olarak Premier League'e yükselmeyi kıl payı kaçırmıştı.
Futbolculuk kariyerinde Monaco, Juventus, Arsenal ve Barcelona gibi önemli takımlarda top koşturan Thierry Henry, son olarak New York Red Bulls'da forma giymiş ve 2015 yılında aktif futbolu bırakmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam