Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sakho'ya iyi haber

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/05/2016 - 17:39 GMT+3

Doping testinin pozitif çıkmasından sonra tedbir amaçlı 1 aylık ceza alan Mamadou Sakho'nun cezası kaldırıldı. Oyuncu Euro 2016 kadrosuna dahil olabilecek.

Mamadou Sakho fête son but marqué face à Everton (4-0) en Premier League

Görsel kaynağı: AFP

Liverpool'un Fransız stoperi Mamadour Sakho'ya iyi haber geldi.
L'Equipe gazetesinin haberine göre, oyuncuya verilen tedbir cezasının süresi doldu ve tedbirin süresinin uzatılmasına gerek görülmedi. Avrupa Ligi'ndeki Liverpool-Manchester United maçından sonra alınan doping testi pozitif çıkan 26 yaşındaki stoper, 30 günlük ceza almıştı.
Oyuncunun avukatı yaptığı açıklamada Sakho'nun yağ yakıcı haplar kullandığını ve bunların yasaklı maddeler listesinde olmadığını söyledi. Bu yüzden doping yönetmeliklerine göre suçlu olmadıklarını dile getiren Sakho'nun avukatı, oyuncunun bundan sonra kulüp ve milli takım maçlarında oynayabileceğini dile getirdi.
Doping cezasının ardından Didier Deschamps tarafından Euro 2016 kadrosuna alınmayan Mamadou Sakho, son gelişmelerden sonra Fransa kadrosuna dahil edilebilir. Kadroları UEFA'ya bildirmek için son tarih 31 Mayıs. Sakho, Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamada cezalı olduğu süre içerisinde günde çift idman yaptığını ve oynamaya hazır olduğunu söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam