Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere FA Cup: Aston Villa 2-0 West Bromwich

Eurosport Türkiye

Güncellendi 07/03/2015 - 22:43 GMT+2

İngiltere FA Cup çeyrek finalinde West Bromwich'i konuk eden Aston Villa, ikinci yarıda bulduğu gollerle yarı final biletini aldı.

Aston Villa - West Bromwich

Görsel kaynağı: Reuters

İngiltere FA Cup'ta ilk yarı finalist, West Bromwich'i 2-0 mağlup eden Aston Villa oldu.
Golsüz sona eren ilk yarının ardından ikinci yarıya Aston Villa etkili girdi. Ev sahibi ekip 51. dakikada Fabian Delph'in golüyle öne geçti. Gergin bir atmosferde oynanan mücadele son bölümde iyice sertleşti. 80. dakikada ikinci sarı kartı gören Claudio Yacob, konuk ekip West Bromwich'i sahada 10 kişi bıraktı.
Aston Villa, 85. dakikada Scott Sinclair ile farkı ikiye çıkardı ve rahatladı. 90. dakikada bu kez de Aston Villa oyuncusu Jack Grealish çift sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Mücadele 2-0 sona erdi.
picture

Aston Villa taraftarları sahayı işgal etti

Görsel kaynağı: Reuters

Maçın duraklama anlarında sahayı işgal eden Aston Villa taraftarları, maçın kısa süreliğine duraklamasına neden oldu. Aston Villa'nın ilk golünü atan Fabian Delph, bazı taraftarların kendisini öptüğünü ve ısırdığını şaşkınlıkla belirtirken, kaptanlık pazubandını ve sol kramponunu coşkulu taraftarlara kaptırdığını da söyledi ve yaşananları korkutucu olarak niteledi.
FA Cup'ta günün diğer maçında Bradford ile Reading golsüz berabere kaldı. İki takım ileri bir tarihte tekrar karşı karşıya gelecek.
picture

Aston Villa taraftarları sahayı işgal etti

Görsel kaynağı: Reuters

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam