Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

alex ferguson tottenham

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/09/2012 - 14:39 GMT+3

Manchester United menajeri Alex Ferguson, sahalarında aldıkları Tottenham mağlubiyetinin faturasını hakem Chris Foy'a kesti.

Manchester United manager Alex Ferguson checks his watch during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north-west England on September 29, 2012 (AFP)

Görsel kaynağı: AFP

Old Trafford’da oynanan maçın İlk yarısında 2-0 geriye düşen United, daha sonra bulduğu gollerle umutlanmış fakat Tottenham’ın sahadan galibiyetle ayrılmasına engel olamamıştı.
23 yıl sonra Tottenham mağlubiyeti yaşayan Machester United’ta Alex Ferguson, maç sonunda verilen 4 dakikalık uzatma süresini “oyunu aşağılamak” olarak nitelendirdiği açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
“Hakem Chris Foy maç sonunda dört dakika uzatma verdi. Bu oynanan oyuna bir aşağılamadır. Size maçı değiştirmek için şans vermiyorlar. Sadece yapılan oyuncu değişiklikleri ancak 4 dakika sürmüştür, kaleciler bile her pozisyonda çok vakit harcadılar, bunlar eklenmedi. 2012 yılında hala hakemlerin bu süreleri tutuyor olması bir hata”
Aldıkları yenilgiye rağmen takımının oyunundan memnun olduğunu da belirten teknik adam, "İlk yarıda pek bir varlık gösteremedik, oyuna da bir türlü giremedik ama ikinci yarıda muhteşem oynadık. Bence oldukça şanssızdık ” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam