İngiltere Ligi - Reina ayrılmak istemiyor

Liverpool'un İspanyol file bekçisi Pepe Reina, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

2005 yılından bu yana Liverpool forması giyen Pepe Reina'nın bu sezon gösterdiği beklentilerin altında kalan performans, futbolcu halkkında transfer iddilarına sebep olmuştu. Eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulan İspanyol kaleci, bu iddialara cevap verdi.
İspanyol radyosu Onda Cero'ya konuşan tecrübeli file bekçisi, "Aslında durumum oldukça açık, Liverpool ile üç yıllık kontratım var. Dünyada tabii ki Liverpool'dan daha büyük kulüpler var ama ben burada mutluyum. Burada kendimi değerli ve saygıdeğer hissediyorum" ifadelerini kullandı.
Hareketli bir transfer sezonu geçirmesi beklenen Merseyside ekibi, Simon Mignolet, Henrikh Mkhitaryan, Luis Alberto ve Christian Atsu gibi isimleri kadrosuna katmaya çalışıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam