steven gerrard el hadji diouf melwood kavga anfield

2002 ile 2004 yılları arasında Liverpool forması giyen El-Hadji Diouf, oynadığı dönemde kaptan Steven Gerrard’ın takım içerisindeki tutumu hakkında şok edici açıklamalar yaptı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

2002 Dünya Kupası’nda Senegal ile sergilediği performansın başarılı performansın ardından Liverpool’a transfer olan ve Merseyside ekibinde Steven Gerrard’la beraber üç yıl yan yana oynayan Leeds’in kanat oyuncusu El-Hadji Diouf, eski kaptanını egoist olmakla suçladı.
L’Equipe konuşan Senegalli oyuncu, “Gerrard başka kimseyi önemsemezdi, bencildi. Kendisinin gol atmasını; Liverpool’un kaybetmesine tercih ederdi. Eski Liverpool oyuncularından ona kimsenin katlanamadığını hatırlıyorum. Jamie Carragher’dan bahsetmiyorum bile. Pele’nin 100 oyuncu listesinin içerisinde ben varım, Gerrard yok” ifadelerini kullandı.
Gerrard hakkında sözlerine devam eden Diouf, “Bir futbolcu olarak ona saygı duyuyorum ama hayatımda ondan daha egoist bir oyuncu görmedim. Davranışları tamamen yanlıştı” dedi.
Steven Gerrard, 2007 yılında yayınlanan otobiyografisinde Senegalli oyuncuya karşı, “Diouf’un bir numaralı hayranı değildim. Melwood ve Anfield arasında gidip gelen futbolculardan kimin aç, kimin Liverpool’u kalbinde taşıdığını biliyorum. Diouf sadece kendisini önemserdi” tanımlamasına yer vermişti.
Liverpool günlerinde Parkhead’de bir Celtic taraftarına tükürmekten dolayı men cezası alan El-Hadji Diouf, KOP tarafından ‘en sevilmeyen oyuncular’ listesinde başı çekiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam