Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liverpool - Manchester United maçını canlı izle, canlı takip et. Maç hangi kanalda? Digiturk Lig Tv

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/03/2015 - 13:40 GMT+2

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un konuğu Manchester United. Liverpool - Manchester United maçının özeti, maçın golleri, canlı anlatımı, detaylar ve muhtemel kadrolar Eurosport.com Türkiye'de.

Michael Carrick's future at Manchester United has been secured for another season, while Liverpool's Raheem Sterling won't discuss his contract until the end of the season

Görsel kaynağı: Perform

Ada'da haftanın maçında iki efsane takım karşı karşıya. Liverpool, Anfield Road'da Manchester United'ı konuk ediyor.
Karşılaşma bilgileri
Maç: Liverpool - Manchester United
Tarih: 22 Mart 2015
Saat: 15.30
Stadyum: Anfield Road
Hakem: Martin Atkinson
Kanal: Digiturk Lig TV 3 / HD
Liverpool's Philippe Coutinho (L) is challenged by Manchester United's Wayne Rooney during their English Premier League match at Old Trafford
İngiltere Premier Ligi – Liverpool ile Manchester United arasındaki Futbol karşılaşmasını Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz. 22 Mart 2015 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 15:30. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz.
Maç öncesi Liverpool ve Manchester United istatistikleri için detaylı profillerini görüntüleyin. Futbol kategorisindeki haberler, fikstür, puan durumu ve maç sonuçlarına göz atın.
Euro Papers: Liverpool go head-to-head with Manchester United over William Carvalho
Roberto Firmino Liverpool yolunda
Premier Lig'in köklü ekiplerinden Liverpool Hoffenheim'ın yıldızı Firmino'yu transfer edecek.
İngiliz basınında yer alan habere göre Kırmızılar, Hoffenheim'ın yıldız futbolcusu Roberto Firmino'yu 25.8 milyon Euro karşılığında transfer ediyor. Brezilyalı futbolcuyu 18 aydır takip eden Liverpool gözlemcilerinin olumlu raporu doğrultusunda bu yaz transferin gerçekleşeceği öne sürüldü.
Arsenal ve Manchester United'ın da listesinde olduğu belirtilen futbolcu için Liverpool'un bu transferde rakiplerinin önünde olduğu kaydedildi.
Manchester United v Liverpool: 5 things we learned
Carrick bir yıl daha Manchester United'da kalacak
Manchester United, tecrübeli oyuncusu Michael Carrick ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladı.
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, İngiliz orta saha oyuncusu Michael Carrick'in sözleşmesini bir yıl uzattığını açıkladı.
2006'dan bu yana Manchester United forması giyen Michael Carrick, beş Premier Lig şampiyonluğu yaşadığı kulüpte uzun süredir orta sahanın temel parçalarından biri. Manchester'a gelmeden önce West Ham United ve Tottenham formaları giyen 33 yaşındaki oyuncu, Kırmızı Şeytanlar adına 400'e yakın maça çıktı.
Manchester United's English striker Wayne Rooney (L) passes past Liverpool's English midfielder Adam Lallana
Carrick İngiltere milli takımının formasını da 31 kez giydi. Teknik direktör Louis Van Gaal konuyla ilgili yaptığı açıklamada Carrick'ten övgüyle bahsederken şu sözleri kullandı:
"O Wayne Rooney'nin ardından benim ikinci kaptanım ve oyunu okuma becerisine sahip iyi bir takım oyuncusu. Bu çok önemli bir özellik. İleriye atılan paslarda da oldukça başarılı. Benim teknik direktörlük anlayışımda ileriye atılan pasların büyük önemi var."
Manchester United trifft auf den FC Liverpool.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam