Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Newcastle United, telefon konuşmasıyla Jonas Gutierrez'le yollarını ayırdı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/06/2015 - 15:49 GMT+3

Sakatlıktan kurtulan Jonas Gutierrez, geçtiğimiz gün arkadaşı Taylor'ın telefonundan gelen çağrıyla Newcastle'dan ayrıldığını öğrendi.

Jonas Gutierrez

Görsel kaynağı: Reuters

Newcastle United’ın Arjantinli futbolcusu Jonas Gutierrez için son bir yıl oldukça çalkantılı geçti.
16 Eylül 2014 tarihinde sol testisindeki tümöre bağlı kanser hastalığına yakalandığını açıklanan Gutierrez, beş ay sonra sahalara geri döndü. 31 yaşındaki futbolcu, düşme hattındaki Newcatle United’ın son maçında attığı gol ve yaptığı asist ile takımını ligde tutmayı başardı. Ancak kulüp yönetimi, Gutierrez’e, sözleşmesinin uzatılmayacağını eşi benzeri görülmemiş bir şekilde iletti.
Takımın savunma oyuncusu Ryan Taylor ile birlikte Belfast’ta antrenman yapan Gutierrez, kötü haberi hiç beklemediği bir şekilde aldı. Antrenman sırasında telefonu çalan Taylor, arayanın Newcastle United Menajeri John Carver olduğunu gördü. Carver ile konuşmaya başlayan Taylor, kendisi ile önümüzdeki sezon yola devam edilmeyeceğini öğrendi. Konuşmanın ardından telefonu Gutierrez’e vermesi istenen Taylor, şaşkınlık içinde kendisinden istenileni yaptı. Telefonu alan Gutierrez de Taylor gibi takımdan gönderileceğini öğrendi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Gutierrez, “Benimle yola devam etmeyeceklerini söylediler. Bu futbolda herkesin başına gelebilecek bir durum. Ancak benim asıl zoruma giden bunu beni arama nezaketi bile gösterilmeden yapılması. Takımdan ayrılacağımı Taylor’ın telefonundan öğrendim” diyerek kırgınlığını dile getirdi.
Son maçta takımın ligde kalmasını sağlayan golleri atan iki futbolcuya yapılan bu hareket taraftarın büyük tepkisini çekti. Yaşananlar, taraftarlar tarafından sevilmeyen kulübün sahibi Mike Ashley’e olan öfkeyi bir kat daha arttırdı.
Mynet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam