Eurosport
Obi Mikel'in menajeri konuştu! "Anlaşmayı sağladık"
Tarafından
Yayınlandı 14/06/2015 - 17:21 GMT+3
Adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan Nijeryalı oyuncu John Obi Mikel'in menajeri oyuncunun geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Chelsea'de Cesc Fabregas ve Nemanja Matic'in varlığı yüzünden yeterli süre alamayan John Obi Mikel'in menajeri, oyuncunun Dubai ekiplerinden Al Ain ile anlaştığını doğruladı.
AfricanFootball.com'a açıklamalar yapan Babawo Mohammed, Obi Mikel'in Al Ain ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. Oyuncu ve kulübün arasındaki anlaşmanın sağlandığını belirten Mohammed, artık sadece Chelsea ile Al Ain'in anlaşmasının gerektiğini belirtti.
Kulübü ile görüşerek transfer olmak için izin isteyecek olan Obi Mikel'in Chelsea ile 2016 sonuna kadar sözleşmesi buluyor. Oyuncunun adı geçmişte Galatasaray ile anılmış, son zamanlarda ise ismi sürekli Fenerbahçe ile yazılıyordu.
Benzer Konular
Reklam
Reklam