Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arsenal, City'yi devirdi!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/12/2015 - 09:15 GMT+2

Premier Lig'de haftanın maçında Arsenal, Manchester City'e şans tanımadı, Mesut Özil'in yaptığı asistlerle yıldızlaştı.

Oliveir Giroud (Arsenal) et les Gunners ont marché sur Manchester City

Görsel kaynağı: AFP

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta puan cetvelinde ikinci sırada yer alan Arsenal, Emirates Stadı'nda kendisini bir puan geriden takip eden Manchester City'i ağırladı. Karşılaşmanın 33. dakikasında Mesut Özil'in pasında ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Walcott'un şutuyla ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.
İlk yarının bitimine az bir süre kala yine aynı mevkide hareketlenen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, bu kez Giroud'yu topla buluşturdu. Sol taraftan ceza alanına giren Fransız futbolcunun yerden vuruşunda, Londra ekibi iki farklı üstünlüğü yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
Manchester City menajeri Manuel Pellegrini, ikinci yarıda Sterling, Bony ve Navas'ı oyuna alarak skor üretmeye çalıştı. 82. dakikada Sagna'nın sağ kanattan verdiği pasla ceza alanı önünde topla buluşan Yaya Toure, sol ayağının içiyle yaptığı şık bir vuruşla farkı bire indirdi. 60 bin futbolseverin tribünden takip ettiği mücadelede kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Arsenal, sahadan üç puanla ayrıldı.
Lig TV
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam