Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lescott: Ben atmadım, telefonum atmış

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/02/2016 - 14:21 GMT+2

Aston Villa'nın Liverpool'a 6-0 yenildiği maç sonrası twitter hesabında çıkan Mercedes fotoğrafı için "Ben yapmadım. Telefon cebimdeyken olmuş" savunmasını yaptı.

Joleon Lescott

Görsel kaynağı: Reuters

Liverpool'un deplasmanda Aston Villa'yı 6-0 yenmesi Premier Lig'de haftanın en çarpıcı sonuçlarından biriydi. 26. haftayı 16 puanla 20'nci ve son sırada geçen Aston Villa, düşme korkusunu her geçen hafta daha ciddi yaşıyor.
Liverpool maçı sonrası yaşanan bir olay ise 6-0'lık skor kadar konuşuldu. Takımın deneyimli isimlerinden Joleon Lescott, twitter hesabında gümüş rengi bir Mercedes AMG S 63 Coupe'nin resmini paylaştı.
İngiltere'de en düşük modelinin satış fiyatı 122 bin Pound (Türkiye'de 1 milyon 219 bin TL) olan aracın fotoğrafını kendisinin twitter hesabına koymadığını iddia eden Lescott, "Maçlardan sonra sonuç iyi de olsa, kötü de olsa tweet atmıyorum. Maçtaki bireysel ve takım halinde kötü performansımız için özür diliyorum. Liverpool bizden daha iyiydi ama bu 90 dakikadaki kötü performansımız için bir bahane olamaz. Hesabımdan paylaşılan araba fotoğraflı tweet tamamen kaza ile ve telefon cembimdeyken olmuştur" açıklamasını yaptı.
Telefon kaza ile 7 işlem yapmış!
Ancak Lescott'un hesabında fotoğrafın hala duruyor olması "kaza ile oldu" açıklamasının inandırıcılığını yitirmesine yol açtı. İngiliz Daily Mail Gazetesi de "Lescott'un cebindeki telefon, twitter'dan bir fotoğraf paylaşabilmek için şunları kendiliğinden yapmalı: 1-Telefonun kilidi açılmalı. 2-Twitter uygulaması açılmalı. 3-Tweet gönderme düğmesine basmalı. 4-Resim ekle düğmesine basılmalı. 5-Gönderilecek resim galeriden/albümden seçilmeli. 6-Resmi yükleme komutu verilmeli. 7-Tweet gönderilmeli" diye yazdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam