Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere'de yılın futbolcusu Lallana

Eurosport Türkiye

Güncellendi 30/01/2017 - 17:56 GMT+3

İngiltere Milli Takımı'nda geçen yıl 10 maçta forma giyen ve 3 gol atan 28 yaşındaki Lallana, oyların %39'unu alarak 2016 yılının en iyi futbolcusu seçildi.

England's midfielder Adam Lallana (R) celebrates with England's striker Wayne Rooney after scoring their second goal during a World Cup 2018 qualification match between England and Scotland

Görsel kaynağı: AFP

Liverpool'un 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Adam Lallana, 2006 yılında İngiltere Milli Takımı formasını giyen oyuncular için yapılan ankette oyların %39'unu alarak yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.
Milli takımla geçen yıl 10 maça çıkan Lallana, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 1-0 kazandıkları Slovakya ve 3-0 galip geldikleri İskoçya karşılaşmalarının yanı sıra İspanya ile Wembley Stadı'nda oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları dostluk maçında birer kez rakip fileleri havalandırdı.
Leicester City'nin şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan ve geçen yıl İngiltere Milli Takımı'yla 5 gol atan Jamie Vardy, oylamada %12'de kalırken, Manchester United'ın deneyimli oyuncusu Wayne Rooney ise %8 ile üçüncü sırada yer aldı.
Son üç oylamada iki kez Wayne Rooney, bir kez de Steven Gerrard, en fazla oyu alarak "yılın futbolcusu" seçilmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam