Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liverpool fırsat tepti

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 07/05/2017 - 17:40 GMT+3

Şampiyonlar Ligi'ne katılım mücadelesi veren Liverpool, maç boyunca üstün olduğu ve bir de penaltı kaçırdığı Southampton karşısında golsüz beraberliğe razı oldu.

James Milner (FC Liverpool vs. FC Southampton)

Görsel kaynağı: Getty Images

Premier League'in 36. haftasında Liverpool, Anfield'da konuk ettiği Southampton ile golsüz berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne katılım yarışında yara aldı.
Maç boyunca rakip kalede yoğun baskı kuran Liverpool aradığı golü bir türlü bulamazken, ev sahibi ekip 66. dakikada kazandığı penaltı vuruşundan da yararlanamadı. Topun başına geçen James Milner'ın penaltısında gole izin vermeyen Fraser Forster, Premier League kariyerinde karşı karşıya kaldığı 12. penaltı vuruşunda ilk kez gole izin vermedi. Daha önce 29 yaşındaki file bekçisinin kalede olduğu 11 penaltının 9'u gol olmuş, 2'sinde ise vuruş kaleyi bulmamıştı.
James Milner ise Liverpool kariyerinde ilk kez bir penaltı atışını gole çeviremedi. Bu sezon 8. kez Liverpool adına penaltı noktasına gelen tecrübeli futbolcu daha önceki 7 vuruşunda da golü bulmuştu. 31 yaşındaki futbolcu son olarak 7 Kasım 2009 tarihinde Aston Villa formasıyla Bolton'a karşı penaltı atışından yararlanamamıştı.
Anfield'da üç maçtır kazanamayan Liverpool puanını 70 yaparken, 1992'den bu yana Anfield'da ilk kez üst üste iki maçta da mağlup olmayan Southampton'ın 42 puanı bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam