Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sissoko'nun menajerinden yönetime veryansın

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/07/2016 - 11:41 GMT+3

Sissoko'nun olası transferinden 35 milyon sterlin kazanmak isteyen Newcastle United'a oyuncunun menajeri tepki gösterdi.

Moussa Sissoko

Görsel kaynağı: AFP

Euro 2016'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Moussa Sissoko'nun menajeri, oyuncunun transferi için istediği bonservis bedelini yukarı çeken Newcastle United'a tepki gösterdi.
Foot Mercato sitesine konuşan menajer, geçtiğimiz sezon gösterdiği kötü performansla Championship'in yolunu tutan kulübün yönetimini eleştirerek, "Ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremiyorum. Geçtiğimiz yılın başında kulüp yönetimiyle oturup Moussa'nın 1 yıl daha kulüpte kalması için anlaşmıştık. Onlar da sezon sonu 18-25 milyon euro arasında oyuncunun satışına izin vereceklerini belirtmişlerdi. Moussa kendi üstüne düşeni yaptı ve sezon boyunca Newcastle'a önemli katkı sağladı. Umarım Rafa Benitez ve yönetim, oyuncunun geleceğini ilgilendiren bu konuda daha makul hareket eder." diye konuştu.
Sissoko'ya önemli kulüplerden teklifler geldiğini de vurgulayan menajer, "Hem benimle hem de kulüple temasa geçen kulüpler var. Umarım her şey yolunda gider." ifadelerini kullandı.
Euro 2016'da gol veya asisti bulunmayan Moussa Sissoko, buna karşın gösterdiği performansla beğeni toplamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam