Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liverpool'dan Arsenal'a bir de transfer darbesi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 28/08/2017 - 16:27 GMT+3

Transfer dönemi boyunca Arsenal'ın kadroya katmak için yoğun uğraş verdiği Thomas Lemar'ı Liverpool kapıyor.

Monaco's French midfielder Monaco's French midfielder Thomas Lemar

Görsel kaynağı: Getty Images

Premier League'in 3. haftasında geçtiğimiz gün Arsenal'ı 4-0 gibi ağır bir sonuçla mağlup eden Liverpool, rakibine bir de transfer çalımı atmaya hazırlanıyor.
L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre Merseyside ekibi, Monaco'nun 21 yaşındaki hücum oyuncusu Thomas Lemar'ı kadrosuna katmak üzere.
Transfer döneminin başından beri Arsenal'ın ilgilendiği Lemar'ın bonservisi için 80 milyon euro ödemeye hazır olan Liverpool, bu teklifiyle Monaco yönetimini ikna etmişe benziyor.
72 milyon euroluk kısmı peşin, kalan 8 milyon eurosu ise performansa dayalı olarak ödenecek bonservis bedeli karşılığında Liverpool'un kısa sürede Lemar transferini bitireceği ifade edildi. İngiliz ekibinin bu transfer sonrası, uzun süredir Barcelona'nın hedefindeki Philippe Coutinho'nun ayrılmasına izin verebileceği de gelen haberler arasında.
İki sezon önce Caen'dan 4 milyon euro karşılığında Monaco'ya transfer olan Thomas Lemar, geçtiğimiz sezon çıktığı 34 lig maçında 9 gol ve 11 asiste imza atarak takımının şampiyonluğa ulaşmasında önemli katkı sağlamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam