Barcelona'lı orta saha oyuncusu Alex Song Ajax maçında Busquets'in ayakkabılarıyla çıktı

Barcelona'nın orta saha oyuncusıu Alex Song'un Ajax karşılaşmasında Sergio Busquets'in kendisine 1.5 numara büyük gelen ayakkabılarıyla oynadığı ortaya çıktı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

İspanyol gazetesi Sport'un haberine göre geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile karşılaşan Barcelona'da, Kamerunlu oyuncu Alex Song oynayacak ayakkabısı kalmadığı için maçta takım arkadaşı Sergio Busquets'in kendisine 1.5 numara büyük gelen ayakkabılarıyla oynadı.
Meselenin arkasındaki sebep ise oldukça ilginç. Kamerunlu oyuncular 17 Kasım'da Tunus ile oynanan Dünya Kupası Play-Off karşılaşması sonrası zaferi taraftarlarıyla kutladılar. Futbolcular, hatıra olarak ayakkabı ve formalarını dağıttılar. O gece, Barcelona'lı yıldız Alex Song tüm ayakkabılarını bağışladı.
Oynayacak ayakkabısı kalmayan Alex Song, sponsor firmadan acilen ayakkabı istedi; ancak ayakkabısı zamanında gelmedi. Bu süreçte Gerard Pique'nin ayakkabılarıyla antrenmana çıkan Song, ayakkabıları Amstardam'daki maça yetişmeyince çareyi takım arkadaşı Busquets'in ayakkabılarıyla oynamakta buldu.
Kamerunlu oyuncu Ajax karşılaşmasında gösterdiği kötü performansla tepki toplamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam