Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya Ligi - Seedorf ve Maldini Milan'a mı dönüyor?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/05/2013 - 13:40 GMT+3

Milan'ın eski yıldızları Clarence Seedorf ve Paolo Maldini, İtalyan ekibine geri dönmeye hazırlanıyor.

Seedorf, Maldini

Görsel kaynağı: Reuters

Brezilya'nın Botofogo takımında futbolculuk kariyerini sürdüren Clarence Seedorf'un gelecek sezon Massimiliano Allegri'nin yerine Milan'a teknik direktör olarak döneceği iddia edildi.
İtalya'nin tirajı yüksek gazetelerinden Corriere dello Sport'ta yer alan iddialara göre Milan, eski oyuncusu Clarence Seedorf ile teknik direktörlük konusunda üç yıllık anlaşmaya vardı. Haberde ayrıca, Milan'ın bir diğer efsane ismi Paolo Maldini'yi de Seedorf'un yardımcılığına getirmek istediği belirtildi. Maldini'ye takımda verilmek istenen görevi ise transferler.
Milan'ın Başkan Yardımcısı Adriano Galliani'nin teknik direktör Massimiliano Allegri ile bugün görüşmesi ve takımdaki geleceği hakkında konuşması bekleniyor.
Daha önce de Milan'ın başına geçeceği yönündeki sorulara maruz kalan Seedorf, kulübün bu yönde bir isteğinin olmadığını belirterek bu iddiaları reddetmişti. Eğer iddialar gerçekleşirse 37 yaşındaki Clarence Seedorf, Milan'ın kulüp tarihindeki ilk siyahi teknik direktör olarak tarihe geçecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam