Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalyan basını Mancini'nin Juventus ile anlaştığını iddia etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/05/2014 - 10:59 GMT+3

Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılabileceği iddia eidlen isim Juventus ile masaya oturabilir.

Roberto Mancini (Galatasaray)

Görsel kaynağı: Eurosport

İtalya'nın en önemli yayın organı birinci manşetinden verdiği haberle muhtemel transferi duyurdu. İtalyan medyasının ididasına göre Juventus için en ideal iki adaydan biri şu anGalatasaray'da. Serie A'nın son şampiyonu imzalar için harekete geçti.
Mancini Juve'ye
Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Roberto Mancini için İtalya basını önemli bir iddia ortaya attı. İtalyanların ünlü spor gazetesi Corriero Dello Sport, hem gazetesi hem de internet sitesinin manşetine bu haberi taşıdı. İddialara göre Juventus, UEFA Avrupa Ligi'nde alınan Benfica yenilgisi sonrası Conte ile yolları ayırmayı planlıyor. Artık Şampiyonlar Ligi'nde finali hedefleyen Juventus, Galatasaray'dan ayrılması muhtemel gözüken Roberto Mancini ile görüşebilir.
Galatasaray ile olan sözleşmesi devam eden Roberto Mancini, İtalya'da her fırsatta yaptığı açıklamada ülkesini özlediğini belirtirken siyah-beyazlı kulübe de yeşil ışık yakmıştı. Juventus taraftarı oldupunu her fırsatta dile getiren Mancini'nin teklif gelmesi halinde Galatasaray'dan istifa ederek İtalya'ya döneceği belirtildi.
spaletti ve conte
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam