Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Inter kornerlerle güldü

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 20/02/2016 - 23:56 GMT+2

Son dönemde aldığı sonuçlarla sıkıntılı bir süreçten geçen Milano temsilcisi, Sampdoria karşısında galibiyete ulaştı.

Mauro Icardi is one of several men being looked at by Manchester United.

Görsel kaynağı: Eurosport

Serie A'nın 26. hafta maçında Inter, evinde ağırladığı Sampdoria'yı 3-1 mağlup etti.
Karşılaşmanın 36. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Jeison Murillo'nun arka direğe gönderdiği topu tamamlayan Danilo D'Ambrosio'nun golüyle Inter öne geçti. D'Ambrosio, Aralık 2014'ten beri Inter adına gol atan ilk İtalyan futbolcu oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona ererken, ev sahibi 57. dakikada yine bir korner organizasyonundan bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı. Brozovic'in kullandığı köşe vuruşunda Felipe Melo'nun kafayla altıpasa gönderdiği topu Miranda ağlarla buluşturdu.
73. dakikadaysa sahneye Mauro Icardi çıktı. Sampdoria'nın top kaybı sonrası orta sahada topla buluşan golcü oyuncu önce rakibinden sıyrıldı, ardından ceza sahasına kadar tek başına taşıdığı meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla filelere göndererek bu sezonki 11. golüne imza attı
Maçın son dakikasında Fabio Quagliarella'nın sadece skor tabelasını değiştirdi ve maç 3-1 Inter üstünlüğüyle sonuçlandı.
Bu sezon 3. kez bir maçtan en az 2 farkla galip ayrılmayı başaran Inter puanını 48'e çıkardı. 8 maçtır galibiyet alamayan Sampdoria ise 25 puanla 17. sırada yer alıyor.
Serie A'da günün sonuçları için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam